Къща Бояна

Легла: 6

Паркоместа: 3

Къщата е едноетажна, новопостроена и предлага дневна, трапезария, кухненски бокс, три спални, една от които е със собствена баня, една обща баня и обслужващо помещение.
В дневната е обособен кът с мека мебел, в който може да прекарате приятни мигове с приятели или да поиграете с децата, когато времето не позволява да сте навън.
Обединяващ елемент в това пространство е камината, която е деликатно решена, така че да бъде едновременно, както място за усамотяване откъм страната на дневната, така и бъбрив участник в разговорите в трапезарията.
Трапезарията е за осем човека и е приятно място за хапване и раздумка в зимните дни. В топлите дни всичко се случва на двора.
Кухнята е оборудвана с всичко необходимо за да си приготвите храната сами – на разположение са хладилник, печка, пералня, кафе машина и домакинско оборудване.
Спалните са три на брой. Две от тях са с двойни легла, а една е с две единични легла. Едната от спалните е със собствена баня. Другите две спални ползват обща баня.
Къщата е с голям и приятно озеленен двор. От едната страна граничи с река, а от другата с гора.
В единия край на двора има покрито барбекю с маса за хранене. Тук може да си изпечете агне, в специално изградена за това пещ, да направите вкусна скара или просто да си бъбрите на сянка. В същото време има и приятно оформен кът за сядане, който е удобен както за сутрешно кафе, така и за следобедна почивка и дълги вечери с близки и приятели, та дори и за работа, ако на някой му се налага да включи лаптопа.

Удобства

Дневната е обзаведена с мека мебел, камина и кабелна телевизия

Кухнята е оборудвана с печка, пералня, хладилник и кафе машина, както и пълен набор домакинска посуда. На разположение са чай, кафе, захар, сол, олио, оцет, подправки и др.

В спалните са налични гардероби, хавлиени кърпи, тоалетни принаделжности (сапун, шампоан). Всяка спалня е с кабелна телевизия
За зимните сезони е предвидено централно отопление на дърва, а за по-хладните ранни есенни и пролетни дни са налиюни конвектори във всяка спалня

Устройствен план

Booking Guest Review Awards

Разгледай актуалните цени и заетост