Цени и заетост

Уважаеми гости,
Резервирането на къща за гости е по-различен процес от резервацията на редовна хотелска стая, поради това, моля внимателно прочете общите условия за наемане къща или/и апартамент на „Ваканционни къщи Бояна“, село Черни Вит.

При резервация на къща или/и апартамент във “Ваканционни къщи Бояна”, автоматично се счита за сключен договор за наем, между управителят или негов представител и представител на групата, извършил резервацията както и че последният е запознат с общите условия на „Ваканционни къщи Бояна“

Договорът за наем влиза в сила след като управителят или представител на “Ваканционни къщи Бояна” потвърди резервацията в писмен вид на посочена електронна поща с всички детайли на резервацията като цена, дати, включени услуги и други. Счита се за валидно и потвърждение по телефона.

Резервацията, адресът на „Ваканционни къщи Бояна“, данните за контакт с управителя или негов представител, разпоредбите и указанията по посрещане и настаняване се обявяват в потвъждението на вашата резервация на предоставената електронна поща или по телефона, като при постъпило авансово плащане се издава документ.

Същият документ се представя при пристигане, заедно с документ за самоличност на представителя на гостите, извършил резервацията.

ЦЕНИ ПРИ НАЕМАНЕ НА ЕДНА КЪЩА/АПАРТАМЕНТ
  1-2 нощувки 3-5 нощувки 5 нощувки
КЪЩА БОЯНА 320лв/вечер отстъпка 5% отстъпка 10%
КЪЩА ВИТА 320лв/вечер
КЪЩА БРЕВИТА –АПАРТАМЕНТ с ЕДНА СПАЛНЯ 180лв/вечер
КЪЩА БРЕВИТА – АПАРТАМЕНТ с ДВЕ СПАЛНИ 220лв/вечер
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ ПРИ НАЕМАНЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА КЪЩА/АПАРТАМЕНТ:
при наемане на две къщи 5%
при наемане на една къща + апартамент 5%
при наемане на две къщи + апартамент 7%
при наемане на трите къщи 10%
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
  Авансово заплащане Неустойки
    При анулиране до 3 дни преди датата за настаняване При анулиране до 2 дни преди датата на настаняване или неявяване
При 1 нощувка 100 % плащане по банков път безплатно 100%
При 2 до 5 нощувки 50% авансово плащане по банков път безплатно 100% от цената за първата нощувка
При пвече от 5 нощувки 25% авансово плащане по банков път безплатно 100% от цената за първата нощувка
ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ 48часа ПРЕДИ ДАТАТА ЗА НАСТАНАЯВАНЕ ЗАПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА НА МЯСТО, В ДЕНЯ НА НАСТАНЯВАНЕ

* цените са валидни за резервации, направени след 01 януари 2024 година!
* вашата крайна цена, съответните налични отстъпки, авансовите плащания, сроковете за тяхното плащане и условията за промяна и/или отмяна на резервация ще бъдат потвърдени в резервационната форма, изпратена на предоставена от вас електронна поща.
* цената на резервацията, отстъпките, авансовите плащания и обявените неустойки са напълно гарантирани, дори в случаите, когато „Ваканционни къщи Бояна“ направи корекция на същите, след датата на потвърдена резервация

График на заетостта

Условия за настаняване

Вашата резервация се счита за потвърдена при направено депозитно плащане в рамките на 2 работни дни след датата на получаване на писмено потвърждение за вашата резервация на посочена от Вас електронна поща.

Депозитът който се заплаща е както следва:

  • при резервация на 1 нощувка – 100% заплащане по банков път
  • при резервация от 2 до 5 нощувки – 50% от цялата сума и заплащане по банков път
  • при резервация на повече от 5 нощувки – депозит от 25% от цялата сума, заплатен по банков път

Ако депозитното плащане, не бъде извършено и получено в рамките на 2 работни дни от датата на потвърждение на резервацията, „Ваканционни къщи Бояна“ си запазва правото да анулира искането за резервация.

Всички плащания следва да бъдат в лева, освен ако не е уговорено друго с управителя на „Ваканционни къщи Бояна“.

Разплащането на договорената цена ще се осъществи на място, при настаняване в обекта .

Цената на резервацията е напълно гарантирана, дори в случаите, когато „Ваканционни къщи Бояна“ направи корекция на цената на нощувките, след датата на потвърждение на резервацията.

Часове за настаняване и освобождаване

  • настаняване от 14:00 часа следобяд
  • освобождаване до 12:00 часа на обяд, ако не е посочено друго.

„Ваканционни къщи Бояна“ предоставя възможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване след допълнително уточняване с управителя или негов представител.

С цел оптимизиране на Вашето настаняването е препоръчително да уведомите управителя на „Ваканционни къщи Бояна“ или негов представител за промяна на графика за Вашето гостуване.

Промяна или анулиране на потвърдена резервация

Промяна на направена резревация от страна на гостите

Ако гостът желае да направи промяна в потвърдена резервация е необходимо да се свърже с „Ваканционни къщи Бояна“ на посоченият телефон или да заяви желанието си за промяна в писмен вид на посочената електронна поща.
„Ваканционни къщи Бояна“ предоставя възомжност за безплатна промяна на резервация до 3 дни преди датата за настаняване.

Отмяна/анулиране на направена резревация от страна на гостиите

Ако гостът желае да отмени цяла потвърдена резервация или да отмени/анулира един или повече дни от потвъдрена такава, е необходимо да уведоми „Ваканционни къщи Бояна“ по телефона или в писмено уведомление за отказ/анулиране на електронната поща.

„Ваканционни къщи Бояна“ предоставя възомжност за безплатна отмяна на резервация до 3 дни преди датата за настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на цялата сума за първата резервирана вечер.

Препоръчително е, всички членове на групата (ако има такава) да бъдат уведомени за направените промени или отмени от направилият резервацията.

Отмяна/анулиране на направена резревация от страна на „Ваканционни къщи Бояна“

Ако на „Ваканционни къщи Бояна“ се наложи да отмени/анулира вече потвърдена резервация, управителят или негов представител ще се свърже с Вас по телефон или в писмен вид на електронната поща и ще Ви предостави следните възожности за избор:

  • промяна на датите за резервация
  • пълно връщане на платената сума по потвърдената резервация
  • да осигури същото или по-висок клас място за настанявне в района на „Ваканционни къщи Бояна“ като разликата в заплащането е за сметка на „Ваканционни къщи Бояна“

Препоръчително е, всички членове на групата (ако има такава) да бъдат уведомени за направените промени или отмени от направилият резервацията.

Благодарим Ви за интереса към Ваканционни къщи Бояна

За да проверите възможностите за настаняване, както и да отговорим най-ефективно на запитването Ви, моля свържете се с нас, чрез:

Телефон