Къща Вита

Легла: 6

Паркоместа: 2

Къщата е едноетажна, новопостроена и е с еднопространствена дневна, трапезария и кухненски бокс, три спални, една от които е със собствена баня, една обща баня и обслужващо помещение.
В дневната е обособен кът с мека мебел, в който може да прекарате приятни мигове край камината с приятели или да поиграете с децата, когато времето не позволява да сте навън.
Трапезарията е за осем човека и е приятно място за хапване и раздумка в зимните дни.
В топлите дни всичко се случва на двора.
Кухнята е оборудвана с всичко необходимо за да си приготвите храната сами – на разположение са хладилник, печка, пералня, кафе машина и домакинско оборудване.
Спалните са три на брой. Две от тях са с двойни легла, а една е с две единични легла. Една от спалните е със собствена баня. Другите две спални ползват обща баня.
Къщата е с голям и приятно озеленен двор. От едната страна граничи с река, а от другата с гора.
В единия край на двора има открита тераса с достъп до реката.

Удобства

Дневната е обзаведена с мека мебел, камина и кабелна телевизия

Кухнята е оборудвана с печка, пералня, хладилник и кафе машина, както и пълен набор домакинска посуда. На разположение са чай, кафе, захар, сол, олио, оцет, подправки и др.
В спалните са налични гардероби, хавлиени кърпи, тоалетни принаделжности (сапун, шампоан). Всяка спалня е с кабелна телевизия
За зимните сезони е предвидено централно отопление на дърва, а за по-хладните ранни есенни и пролетни дни са налиюни конвектори във всяка спалня

Устройствен план

Booking Guest Review Awards

Разгледай актуалните цени и заетост